„Kuhinja je polje koje također treba dobro obrađivati“, ruska poslovica

„Gdje je topla kuhinja, topli su i prijatelji“, češka poslovica

 

Servis Jedem doma pruža profesionaliziranu, ali u isto vrijeme personaliziranu uslugu nabave namirnica i kuhanja na domaći način, u domu klijenta, i to po principu jedan dan za cijeli tjedan.  Naime, većina obitelji živi dinamičnim ritmom u kojem se kod kuće okupljaju tek nakon 17 sati, i glavni zajednički obrok im je - večera. U tom užurbanom ritmu nabava namirnica i kuhanje iziskuju poseban, često nevoljki napor.

 

Korištenjem usluge Jedem doma radni dani dobivaju posve drugačiji tijek. Okupljanje u domu u predvečernjim satima više nije u znaku gladi i nervoze nego zadovoljstva jer vas na štednjaku ili u pećnici čeka svježe pripremljen obrok, a sate koji su pred vama možete iskoristiti za druženja i hobije.

 

Jednako tako, mislili smo i na klijente koji ni dragocjeno vrijeme vikendom ne žele trošiti na nabavu namirnica i kuhanje, kao i na one koji očekuju važne goste. Tu je i ponuda slatkih i slanih zalogaja te domaćih torti, uz koje ćete rado proslave rođendana djece i odraslih vratiti u toplinu vlastitog doma.

Copyright © 2015-2018 Crno-bijeli krug d.o.o. | Sva prava pridržana